Wednesday, 8 May 2013

Big Bad Wolf @ MITC Melaka...Jom Terjah

Assalamualaikum....pada yang suka sangat mengumpul merangkap menjadikan membaca sebagai hobi dalam menjalani rutin seharian, ni ada berita baik untuk korang especially yang tinggal di area sekitar Melaka...Mr. Wolfie buat pertama kalinya turun ke Melaka atau lebih speceficnya di MITC Melaka....untuk "The Big Bad Wolf Book Sale"

Bermula jam sepuluh pagi esok korang sumer dah boleh pergi terjah MITC sehingga la sepuluh malam 13th May bersamaan hari Isnin....Mr. Wolfie dah siap sediakan checklist barang2 yang perlu dibawa nanti...nah korang tengok dulu ape yang patut ada sebelum ke sana

dah cek ape yang perlu?? ok good...

saje jek post pic ni jugak sebab teruja nampak buku Sophie Kinsella...hehehehe

Owkey tu jek Cik Tulip nak share...daa~

Cik Tulip Menulis: keterujaan setelah sekian lama tak pergi BBW book sale...

Post a Comment