Saturday, 5 January 2013

Big Bad Wolf Aftermath Sale

Assalamualaikum....Cik Tulip dengan berbesar hati nak share dengan kalian semua satu berita sensasi dari Big Bad Wolf Book...sebelum tu jom kelik-melik banner kat bawah ni...comment & share sekali pon dah cukup bagus...


Siapa yang belom berkesempatan nak pergi BBW Book sales aritu ce angkat tangan??...sayer!!!...ye Cik Tulip pon tak sempat pergi aritu..haish...mentabahkan diri jek Cik Tulip ni tengok memasing dok post kat FB dan blog memasing gambar2 mereka memborong buku....ketabahan tahap maksimum diterapkan dalam diri gara2 takut kegagalan diri mengawal tahap cemburu meluap-luap...adess...

Ha ni BBW nak jual lagi buku...kali ini dengan harga yang lebih murah dari yang sebelumnya...jom ler kite vote & share pic kat atas nuh dengan kengkawan kiter tanda sokongan untuk diadakan aftermath sales khasnya untuk golongan senasib dengan Cik Tulip yang tak berkesempatan meloloskan diri ke MIECC yang lalu....owkey, tu jek Cik Tulip nak share...daa~

Cik Tulip Menulis: berkali-kali menekan button backspace dek kerana tahap kelajuan menaip dengan ejaan yang salah diterapkan di sini...macam dah seploh tahun jek tak menaip kamu ni...haishhh...

Post a Comment