Thursday, 31 January 2013

Rahsia Victoria

Assalamualaikum....semalam dapat call dari si Victoria ni..dia nak share rahasia kecantikan dirinya pada anda2 sekalian....errkkk sape plak si Victoria ni?? Victoria Beckam a.k.a Posh ke?? hehe


Ape istimewanya Victoria's Secret ni?? erm bagi Cik Tulip ni dah macam gedung beli-belah wanita..(eh gedung ke nak panggil ek...ahh gasak...ade ku kesah)...dari fashion terkini seperti lingerie,t-shirt,beg etc sehinggalah ke barang kosmetik, perfume, body mist barang2 penjagaan kecantikan wanita.....kerlass ko jah...

Kat entri ni sebenarnya Cik Tulip nak share siket kat korang pasal VS product yang menjadi kesukaan & pojaan hati Cik Tulip iaitu body mist nye...kebanyakan bau-bauan VS ni berbau fruity2 sikit....bau fruity ni macam bau sweet2 ala2 berry..ha camtu lah lebih kurang penerangan bau fruity tuh...ekeke...malangnya insan seperti saya akan mudah menjadi pening lalat apabila terhidu bau sweet2 berry ni...sebab tu la pilihan Cik Tulip adalah Sheer Love...

Sheer Love ni bau floral...lembuttt jek...

but now Cik Tulip pakai Sheer Love Forbidden plak...yang ni...

Sheer Love Forbidden ni bau dia Cik Tulip kategorikan sebagai unik...mixed fruity + floral...tak terlalu strong  tapi fresh...haa acane tuh...

Cik Tulip jugak dah pernah try Love Spell (isi kandungannya dijamin selamat dari sebarang jampi serapah mahupun minyak dagu..harap maklum..hehe)...Cik Tulip selalu beli online jek...harga sebotol body mist dia memang kalo tengok boleh tercekik tulang ikan..dalam range RM50-RM60 sebotol taaapiiiii sebotol 250ml tu boleh bertahan sampai plus minus 6 bulan juga bergantung kepada penggunanya....sangat jimat hokkey

Since Cik Tulip dah guna hampir 2 tahun (2 tahun = 3 botol jek..jimat tak jimat ler) product VS Body Mist ni & dah pon beli dari beberapa penjual tapi Cik Tulip rasa Lurve Victoria's Secret antara penjual online yang menawarkan harga termurah + barangan yang pelbagai untuk korang sume cuci mata & seterusnya memilih mana yang berkenan...klik jek link kat bawah ni untuk terjah FB Miss Lydia ni


Owkey tu jek Cik Tulip nak share arini...daa~

Cik Tulip Menulis: rajin ler si Victoria tu nak call haku...bajet aku ni retis huh...

Post a Comment