Saturday, 16 February 2013

Bukan Kutu Sembarangan

Assalamualaikum....tengok tajuk dah macam info sihat pon ye jugak...macam scary movie pon ye jugak..ekekeke...tapi kutu ni bukan dari spesies haiwan yang mendiami rambut kite..mahupon tempat2 lain yang menjadi habitat semula jadi mereka....ni kutu yang mak2 kite suker main tu...ha....tetiap bulan bayar duit...pastu cabut undi untuk tentukan giliran kiter yang ke berapa....

Kali ni Cik Tulip pon join sekaki jugak..tapi kutu ni memberi Tupperware sebagai habuan menggantikan wang ringgit tunai...ni first time Cik Tulip join kutu sebegini sebagai tanda support kat member2....nak tau ape Cik Tulip dapat.....

10L Water Wonder All + tupperware besor kat atas kotak nuh....

sebagai bukti...tupperware brands

rupe paras 10L Water Wonder-All

Tupperware Brands ni bagus sebab tahan lasak & tahan lama....mak Cik Tulip pernah dapat beberapa set tupperware ni masa zaman kanak2 Cik Tulip dulu....sekarang dah hampir 20++ tahun dalam simpanan dan masih dalam keadaan baik lagi...bak kata pepatah alah membeli menang memakai...eh yeke pepatah tu?? ahh gasak...owkey, tu jek Cik Tulip nak shara...daa~

Cik Tulip Menulis: umur tupperware seiring dengan usia diri yang semakin meningkat hari demi hari....ahaiii...

Post a Comment