Thursday, 28 February 2013

Ehhh...Ada Lagi???

Assalamualaikum umat manusia sekelian alam......haa...jawab2...dose kang.....ehhh...ape yang ada lagi ni???


Haaa....ni dia...tang " ALL FICTION AT RM 5 PRICES LOWER THAN EVER BEFORE " tu macam teeerrrrsangatttt menarik perhatian ekor mata...ekekeke...untuk student2 yang ada voucher buku tu pon boleh gune kat sana....ada hadiah menarik bakal menanti...tak caya...ha cer tengok yang ni....

nampak gayenye tak berpeluang la Cik Tulip nak join contest ni almaklumler saya bukan student lagi...hehehe

Tempat, masa dan tarikh sumer dah ada tepek kat banner atas merangkap gambar pertama...so ape lagi....kiter SERANGGGG!!!

Cik Tulip Menulis: semoga hasrat murni kite nak ke sana kesampaian la kali ni....lama dah cakap nak pegi tapi asik ada kekangan jek...semoga dipermudahkan segala urusan


Post a Comment