Tuesday, 8 April 2014

Acer Iconia W4

Assalamualaikum kamu2 sekahlian...sehatkah? lama dah rasanya Cik Tulip tak update pasal gadget ni kan?? arini Cik Tulip berbesar hati (kemain lagi besar hati sangat kannn) nak share pasal tablet dari Acer yang dikenali sebagai Iconia W4.....ape bestnyer Iconia W4 ni???

  1.  reka bentuk yang kecil dengan screen selebar 8"
  2. ringan (beratnya hanya 415g sahaja)
  3. mudah dibawa ke mana2 (especially ladies just sumbat dalam handbag jek)
  4. nipis (of course la tak senipis tissue kan)
  5. ianya menggunakan windows 8.1 operating system (dah windows 8 mestilah touch screen kan)
  6. free Microsoft® Office Home and Student 2013 Edition (ms words, excel, ppt)
  7. ada HDMI port
  8. boleh jugak sumbat sim kad 3G & micro SD
  9. warranty 3 tahun from Acer
  10. ade back & front camera jugaks
  11. paling best dapat free crunch cover....ngeee~
mesti dah tak sabar nak tengok cemane rupenyer kan...nah pic2 Iconia W4 untuk sajian mata korang



tadaaa~

smart kan?

wewittttt~

tak tebal sangat tak nipis sangat...sedang2 elok ajerr...

nilah rupe Acer Crunch Cover & pilihan warn yang ada

lagi rupe Acer Crunch Cover

ni plak Acer Crunch Keyboard...ni front view

Acer Crunch Keyboard back view...

dan semestinya ia juga ade kekurangannya...in terms of memory - standard memory just 2G and 64GB flash memory capacity ....tak kisah pon yang penting as a student tak perlu hangkut lappy yang berat tu ke hulu ke hilir....storage boleh jek gune alternative lain...guna flash drive ke SD card ke kan...nak tau info lebih lanjut boleh klik SINI ...so..tu jek la Cik Tulip nak share..daa~

Cik Tulip Menulis: Sejujurnya memang berbaloi-baloi memilikinya...



Post a Comment