Friday, 18 April 2014

BBW @MITC Melaka

Assalamualaikum kamu2 sekalian.....macam mana keadaan korang arini? semoga lebih baik dari hari2 sebelumnya...In syaa Allah....arini Cik Tulip si ulat buku (eh ulat buku ke haku nie??) nak share aktiviti terbaru mr.wolfie a.k.a Big Bag Wolf Booksales...

Untuk yang berada  di Melaka apa kata anda isi masa hujung minggu anda dengan berkunjung ke MITC Melaka kerana kat sana bakal berlangsungnya jualan buku terbesar, termurah dan tentunye termuntah dengan lambakan buku yang ter'tak'disengajakan bakal termerambangkan mata anda....ape korang ingat shopping kat Sogo jek ke buat orang rambang mata....shopping buku kat BBW Booksales pon mampu buat korang2 yang hantu novel rambang mata taw...haaaa...jaga2 ada yang meghati....

Dah malas nak cite panjang...biar gambar berbicara...ahaks...ko hado???.....(terserlah sifat kemalasan berganda dalam diri...aaauuuuuuuwwwwww).....daa~

dorang ni memang Cik Tulip tabik spring sebab suka bagi checklist cenggini...I loikeeee

pada yang ter'awal' sahaje ye....ini untuk manusia bukan burung-burungan harap maklom...

 ni yang Cik Tulip tak sabo nak pegi nieh sebab nak grab bendalah bernama bookmark ni....omputih kata penanda buku

aaaauuuuuuwwww.......

Cik Tulip Menulis:  kegilaaan berganda pasti menyerang anda....nantikannnnn....

Post a Comment