Saturday, 10 March 2012

HTC One XL

Assalamualaikum...entri kali ni Cik Tulip nak share tentang HTC One XL. sebelum Cik Tulip mengulas dengan lebih lanjut lagi, meh join Cik Tulip cuci mata jap






Ha dah puas cuci mata kan. ape yang specialnya tentang henpon ni? ha ia menggunakan platform Android 4.0 Ice Cream Sandwich. total storage henpon ni 16G dengan RAM 1G, beats audio, wireless 4G (LTE) dengan screen 4.7inc. nak tawu ape lagi yang best tentang HTC One XL ni korang sumer boleh KLIK SINI
henpon ni baru lagi diperkenalkan. tarikh sebenar bila ianya akan berada di pasaran dijangka pada suku kedua (dah macam pembentangan budget la plak kan) so stay tune. owkey, tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: kegilaan tahap tertimggi dengan henpon HTC ni...ouh bilakah bakal memilikinya...
Post a Comment