Thursday, 1 March 2012

Mohd Chan Abdullah Restoran Makanan Cina Muslim

Assalamualaikum...arini Cik Tulip nak buat entri makan2 kat Restoran Makanan Cina Muslim Mohd Abdullah Chan. ha ni la rupe paras restoran yang terletak di Bandar Baru Bangi


Tanpa berlengah lagi ape kate kite skodeng satu persatu menu yang Cik Tulip & colleague makan kat sini sempena Farewell Lunch kami.

 
raja segala menu yang dihidangkan...aha....best gak nieh. rasa masam2 siket
 
ayam digoreng bersama rencah ape tah. tapi memang sedap
ni plak sayur ala2 salad tu (serius tataw la ape nama sayo tuh) digoreng bersama sos tiram
ni paling Cik Tulip suka...udang goreng butter (eh betul da rasanya digoreng dengan butter kan?) ada colleague Cik Tulip cakap yang bersawang bagai tu halia...kehkehkeh..
febret dulu kini dan selamanya sotong goreng tepung...best2
dua imej di atas ni saje diletakkan oleh Cik Tulip bagi korang2 sumer rasa kecur....sllllrrrpp
 
muke memasing yang dah tak sabar nak mentekedarah...hehe...thanks a lot guys. kowang memang best
(sila fokus ke deretan makanan di atas meja. kami berlapan jek mencekiknye)


restoran Mohd Chan Abdullah ni ada beberapa cawangan. nak tawu kat mana lagi cawangannye, ha sila kelik sinie ha pasni korang2 boleh la try makan2 kat restoran cina muslim hasil cadangan Cik Tulip ni yer. owkey, tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: sekali sekala makan beradap dengan kengkawan opis dapat mengeratkan silaturrahim di samping memutuskan urat2 tertentu gara2 ketawa berlebihan
Post a Comment