Monday, 5 March 2012

PIKOM PC Fair 2012 Schedule

Assalamualaikum...sehat tak korang2 sumer. arini Cik Tulip nak buat entri pendek jek pasal PC Fair. ni schedule untuk tahun ni...
 
PIKOM PC FAIR 2012(I) Schedule (dates & venues)

 
 
Sowie di atas kelewatan Cik Tulip menghapdate tarikh terkini di mana PC Fair ini dilangsungkan....hehe...jangan marah yer especially yang berada di Penang. owkey, tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: sorry buat rakan2 blogger tak sempat nak terjah blog korang sumer gara2 menghadapi situasi adaptation di umah baru, tempat kije baru dan rakan2 baru. blog korang sumer bakal Cik Tulip terjah dalam sehari dua lagi hokkey...
Post a Comment