Monday, 26 March 2012

Vivo American Pizza & Panini

Assalamualaikum buat kamu2 kesayangan Cik Tulip. lama bebenor kan Cik Tulip tak menghapdate blog ni. sesi mengadaptasikan diri di tempat baru.hehe...
ha ce tengok logo kat atas ni. last sunday Cik Tulip pegi melantak kat sini. boleh tahan jugak la tempat ni.Vivo Pizza yang Cik Tulip terjah adalah terletak kat Aeon Bukit Tinggi. menu yang kami order ialah...tadaaa....
Calamari & Onion Rings
A popular platter of battered jumbo squid rings served with bread crumbed onion rings & tomato or chilli sauce for dips

dengan yang ni juga 


Crispy Crumbed Chicken Tenderloin
Bite sized chicken fillet coated with specially seasoned breadcrumbs, deep fried till golden

menu cenggini seswai untuk kudapan di petang hari. memang crunchy di tambah plak dengan iced mocha ngan iced black coffee...pergh memang best dinikmati di kala cuaca panas..nak tawu ape lagi menu best kat Vivo ni ha boleh la KLIK SINI

owkey tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: dah pernah try buat crispy crumbed chicken tu hasil tangan Cik Tulip. ada masa nanti Cik Tulip share resepinyer.
Post a Comment