Wednesday, 23 May 2012

Bila Aku Jatuh Cinta

Assalamualaikum...ha arini Cik Tulip nak buat entri jiwang tak berkarat-karat...hahaha...entri ni dibuat hanya suka2 jek...takde merujuk kepada sesiapa yang berkenaan pon...sekadar hiburan semata-mata....okies...layans...

sanggup berikan sepenuh hati anda khas buat insan teristimewa itu tanda anda sangat sayangkan dia....(bertuah badan oi....)

sanggup temankan si dia bersiar-siar bersama kucing kesayangan walopon pada hakikatnya anda bukanlah pecinta haiwan.....hehe

memaksa diri berlatih berjam-jam menari semata-mata nak pujuk rajuk si dia....ahaaa....

tujukan 'love song' korang diikuti madah2 cinta untuk diputarkan oleh DJ bertugas di corong2 radio kegemaran korang....

belajar menghasilkan kek hasil air tangan sendiri di hari jadi si dia walopon pada hakikatnya anda tak pernah sekalipon buat kek....


bergayut berjam-jam semata-mata nak dengar sorenye yang manja/macho...bak kata korang, sehari tak dengar rasa rinduuu....

berusaha memikat hati keluarga si dia dan bergaul mesra dengan sahabat2 baiknya....

time kuar ngedate mesti nak pakai baju sama warna...ala2 loving couple gittew.....

kalo boleh nak hadiahkan hadiah istimewa pada tarikh2 tertentu walopon gaji belom masok lagi...(kalo boleh nak jek hadiahkan diri sendiri pada si dia)

time dia sedih kalo boleh nak sentiasa ada di sisi & jadi orang pertama yang hulurkan tissue.....

apepon, kita ni manusia biasa sahaja. terkadang ade tingkah laku kita yang nampak 'annoyed' oleh segelintir orang...apepon janji korang bahgie...tak gittew...owkey tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: sentiasa mendoakan kita semua dikurniakan kebahagiaan di dunia dan di akhirat sana...InsyaAllah....
Post a Comment