Monday, 16 April 2012

Sony Xperia U

Assalamualaikum korang sumer. arini Cik Tulip pegi skodeng web Sony tengok gadget terbaru keluaran Sony. tetiba Cik Tulip terpandangkan Xperia U kat bawah ni.

First sekali yang bermain kat pikiran Cik Tulip adalah ianya mirip iPhone. betul tak? kat pic bawah ni ade sikit overview pasal Xperia U ni. jom tengok.
sila klik pada gambar untuk tumbesaran imej yang teras lagi nyata

Masih lagi menggunakan platform Android 2.3 gingerbread. camera 5MP dengan LED flash & auto focus. ada HD recording video & ada front facing camera...hikhik..internal phone storage 8GB & RAM 512 MB.
lebar screen plak 3.5" ape lagi jom cuci mata sat...
ha...macam iPhone kan...

casing yang bawah tu boleh tukar2 kaler mengikut citarasa korang2 sumer

Xperia U ni ade kaler hitam dengan putih jek..putih nampak smart kan....

Nak tawu lebeh lanjut lagi pasal Xperia U ni haa...korang boley klik kat SINI. Cik Tulip yang baik hati ni pasti akan tinggalkan link bagi memudahkan korang sumer skodeng plak di kala kelapangan...(baik hati lah sangaatttt....) owkey tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: teruja bila tengok henpon2 baru yang bakal memasuki pasaran Malaysia
Post a Comment