Tuesday, 17 September 2013

Very The Mystic One Lah...

Assalamualaikum.....tak tau nak mula cite dari mana....Cik Tulip sendiri menghadapi masalah berbangkit ini....ceritanya bermula begini....Cik Tulip bukanlah student yang gaya2 excel gitu...so haruslah study gaya2 macam esok adalah final exam....kedudukan meja study adalah sangat strategik iaitu duduk letaknya di sebelah tingkap....hoyeah2....saya 'suka' sangattt hokkey

Boleh dikatakan dah 3 hari berturut-turut tingkap cermin sebelah Cik Tulip ni macam diketuk orang...hagak2 korang la...time korang dok khusyuk buat sesuatu especially study dengan tahap ke'focus'an yang maximum, ape agaknye reaksi korang bila 'bunyi' kuat tersebut 'menyapa' korang beberapa inci jek dari cuping telinga korang???ha...acer komen sikit....

Mula2 assume jek tingkap tu 'tersepit' beberapa ketika...ekeke....tapi bila dah kena lebih dari 3 kali hatiku yang 'berani' ni mula terguris sedikit...hadei....semalam insiden yang sama berulang lagi sekitar area sebelas lebey (malam hokkey....)Cik Tulip tanpa berpikir panjang terus menerpa ke arah rumet yang sedang enak diulit mimpi...terkezut tahap maximum...degup jantung haruslah laju gilos...seluruh badan menggigil..selalu cakap kat rumet alah...bunyi angin jek tu....tapi malam semalam.....ouh gagal mendefinisikan dan mengkategorikan bunyi itu.....

Dah malas cite panjang....(yang sebenornye bulu roma dah berdiri dah ni....pandai jugak yek dia berdiri walopun ketua darjah tak suro bangun)...hakikatnye 'terpaksa' memberanikan diri sebab tahap ketakukan rumet adalah tidak dapat dibendung lagi....alahai....sori rumet...tade niat nak takutkan n perli kamu...i lap u lah....ya Allah,lindungilah hamba2mu ini.....owkey, daa~

Cik Tulip Menulis: korang ada pape ayat yang sesuai diamalkan tak?meh share siket....jasa baik korang hanya Allah saja yang mampu membalasnya....

Post a Comment