Thursday, 13 December 2012

PIKOM PC Fair

Assalamualaikum...sedang berbaris menunggu traffic light bertukar dari merah ke hijau tetibe Cik Tulip terpandangkan banner kat bawah ni...tanpa berlengah lagi terus capai henpon & snap pic ni...(sila abaikan titik2 air hujan di luar cermin kereta saya itu yer..dah macam diamond bling2 gittew)


Jangan tak tau Cik Tulip ni memang suke pergi PC Fair....kadang2 pergi sana bukan beli pape pon...setakat cuci mata jek..at least tak lah ketinggalan dengan gadget2 terbaru keluaran terkini kan...(haish..ayat putar belit sungguh)..

Tang hadiah utama tu macam menarik di pandang mata jek kan..kan...the 7 Wonders...hehe..jangan mimpi la  kamu wahai Cik Tulip...hehe...owkey, tu jek Cik Tulip nak share...daa~

Cik Tulip Menulis: angan2 si minah jenin...

Post a Comment