Monday, 24 December 2012

Mr J Si Jejaka Idaman

Assalamualaikum...salam Isnin buat pembaca2 setia blog Cik Tulip...hahaha...macam tak caya kan arini Cik Tulip update new entri..kalo tak sunyi sepi jek blog ni di pagi Isnin...almaklumlah cekgi cuti seminggu...haruslah dimanfaatkan cuti2 Malaysia ini dengan sebaik-baiknya...owkey cukup mukadimah mak jemah..haah...


Ha nilah dia Mr J yang diwar-warkan oleh Cik Tulip tadi..tak lain tak bukan Sony Xperia J...Cik Tulip ni memang suka hengpong Sony ni lebih2 lagi Xperia...hehe....bentuknya unik tu yang tetiber termengidam satu untuk dijadikan koleksi...ngee~
Apepon kiter cuci mata jap tengok design Xperia J ni...lai...lai...lai

putih suci ni smart jugak di pandangan mata kasarku tapi macam mudah dilekati kotoran jek..alahai

perempuan dan pink tidak dapat dipisahkan...eehhhh...yeke??

ada empat pilihan warna (back cover sahaja yer)...mana satu pilihan anda??

selim melim hokkey....

this part nampak smart...ouhhh hitam juge pilihan hati....


Pada yang nak tau lebih lanjut pasal Xperia J ni korang leh klik link ni untuk details tentang spec henpon ni..cekidout ----> Sony Xperia J Specification 

Thank to Sonymobile.com....dah tu jek entri exclusive dari Cik Tulip..kang kalo Cik Tulip rajin kang Cik Tulip update lagi na...daa~

Cik Tulip Menulis: haruslah sediakan duit ribu riban kalo nak hangkat henpon ni satu...erm tu yang selalunyer pikir doploh dua kali nak beli ke idok dek kerana sayangkan duit....lebih baik simpan duit tu...huhu

Post a Comment