Monday, 10 December 2012

Big Bad Wolf Book Sale 2012..Jom

Assalamualaikum...alahai Cik Tulip lupe la plak yang Big Bad Wolf Book Sales 2012 dah bermula la...korang2 faham2 jela Cik Tulip ni pantang nampak book fair mesti nak jek pegi....book fair dan Cik Tulip tak dapat dipisahkan (owkey sila muntah)...sebelum tuh meh kiter skodeng siket pic2 sekitar hari pertama BBW Book Sale ni ihsan dari FB BBW







Tengoklah lautan manusia itu..huhu...ramai giler....memasing hangkut kotak yang dipenuhi dengan buku2...last day sale ni adalah pada 23 Disember nanti...khas buat kaki buku a.k.a ulat buku di luar sana bersempena dengan cuti sekolah ni jom lah kiter terjah ramai2...

Owkey tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: ada sesape tak nak join Cik Tulip ke sana?? cadangnya nak ke sana sabtu ni..jom...jom....
Post a Comment