Thursday, 20 December 2012

Tahniah Kamo

Assalamualaikum...di hari ini yang memiliki tarikh cantik ini 20.12.2012 tetibe ter'gedik' mencoret sesuatu di sini setelah tujuh abad tujuh keturunan blog ini sepi lagi sunyi  dari sebarang update terkini terhangat lagi sensasi...(owkey, memang rasa nak muntah kan?)

Hah....ni entri khas buat kazen tersayang yang selamat diijabkabulkan pada hari Sabtu yang lalu dan majlis persandingannya pula pada Ahad 16 Disember 2012...yer, walopon agak lama juga event ini telah berlalu tapi percayaaalaaahhh....Cik Tulip baru berkesempatan nak pegang lappy menaip sesuatu di sini...

Serius Cik Tulip katakan masa 24jam tu tak cukup..hoho..banyak lagi kileja tidak berjaya dilangsaikan...keh..keh..keh...(ayat tak hengat...eh ni entri nak citer masa kiter ke nak citer wedding kazen kiter nieh)....owkey dah...ape ko merepek ni Tulip...sekeh kang....dush..dush...

Apepon tahniah buat pasangan Aiesyah & Hairul...semoga menjadi isteri solehah dan semoga kalian berbahagia hingga ke akhir hayat...In Shaaa Allah....di harap kalian sumer berbesar hati menyediakan besen mahupon beldi dikhuatiri ayat berikut bakal memualkan isi perut kalian..sekian ucapan ringkas dari pihak penaja

yer...tak payah nak selak2 bantal gold kiut di tepi pengantin pompuan tuh...cameraman bertindak kejam dengan meng'cut' gambar si pengapit kiut miut lagi gojes mojes iaitu...tadaaaaaaaaa sape lagi kalo bukan  Cik Tulip.....(sila muntah secara bertubi-tubi)

Owkey dah...tu jek Cik Tulip nak merepek di kala ini di sini..daa~

Cik Tulip Menulis: bila duduk makan beradap kat meja pengantin terus datang sawan tak lalu nak makan walaupon depan mata ayam ponggeng sepakat membawa berkat dengan sate cucuk udang rimau melambai-lambai manja mintak dimakan..adesss

Post a Comment