Sunday, 11 November 2012

Soksek-soksek Anugerah Skrin 2012

Assalamualaikum.....pasti ramai yang menonton Anugerah Skrin 2012 yang ditayangkan di TV3 pada hari Jumaat yang lalu kan....so ape pendapat anda tentang ASK 2012 kali ini yang bertemakan Fairy Tale???


Rata2 ramai yang tidak berpuas hati dengan ASK kali ni. ramai yang menonton kecewa dengan persembahan pengacara pada malam itu..tema fairy tale yang menjanjikan kelainan ternyata gagal menggamit penonton untuk terus melekat di hadapan kaca tv sehingga ke akhirnya. Prop dah cantek tetapi gandingan pengacara Awal dan Neelofa nampak tak serasi. 


Bagi Cik Tulip Neelofa tidak sesuai menjadi pengacara. nampak kaku + kelam kabut + macam budget cun pun ada...hehe (maaf andai ada yang tersinggung). serba serbi nampak tak kena. ini hanya pendapat peribadi Cik Tulip. tetapi gandingan Rita Rudaini & Adi Putra sedikit menceriakan keadaan yang nampak hambar & kurang menyengat. Apepon korang layan lah dulu gambar2 kat bawah ni....

gandingan Rita (yang nampak ayu di malam ASK) & Adi nampak serasi

Ella yang persis Cinderella & gelagat 2 orang kakak tiri (Amyza & Didi Alias) yang menghiburkan

lakonan si cilik Puteri Balkis ni tak kurang hebatnya & sememangnya dia layak memenangi anugerah itu

cantik sungguh Snow White ni kan persis Snow White kat dalam buku2 fairy tale tuh ditemani dengan 7 dwarf...erm khabarnya lawak Rosyam Nor turut mengundang kontroversi...

walaupon nampak simple tapi ke"ayuan"nya tetap terserlah...

tak pernah gagal dalam menggayakan pelbagai fesyen...sumenya nampak padan sahaja bila digayakan oleh Erra...betul tak??

Lakonan Nabila sebagai Bawang Merah juga tak kurang hebatnya...

Fauziah Ghous berbaju ala-ala ikan duyung...motif??

Owkey tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: antara anugerah paling tak best pernah dilihat...jika tidak kerana TV2 menayangkan citer kartun masa malam tersebut sudah pasti tidak ku tonton ASK 2012..huhu
Post a Comment