Thursday, 8 November 2012

The Big Bad Wolf Book Sales

Assalamualaikum....before this Cik Tulip pernah citer pasal supplier novel2 inggeris kat entri English Novel Bookseller: Mana Nak Cari? dan antara seller yang terdapat dalam senarai tuh adalah Mr. Wolfie @ Big Bad Wolf Books. Tahun ni Mr. Wolfie akan mengadakan jualan besar-besaran. The world's biggest book sale with 3 million books.....yer 3 JUTA  buku yang bakal dijual. Di manakah lokasi kejadian yang perlu kiter terjah beramai-ramai??? ha korang cuci mata dulu owkey tengok pic2 yang Cik Tulip sediakan....lai...lai...lai

ganaz giler muke Mr. Wolfie ni


kemain besor lagi pic Cik Tulip sumbat kat sini...hehe..

sume buku dijual dengan harga semurah RM8 per book jek...ha...murah giler hokkey


Sophie Kinsella ni febret author Cik Tulip...haruslah kumpul sume buku2 dia kan...

owkey, sile besorkan mata anda untuk mencari buku yang patut dibeli nanti...spotted the book from Jeffrey Archer & James Patterson...wee

books....books...and books....*eyes rolling*

ha...kat atas tu sume hanya sebahagian daripada buku2 fiction yang bakal dijual nanti...ada banyak lagi buku. rajin2 korang terjah sendiri blog Big Bad Wolf Books ni. kat sane siap dia bagi map sekali nak pergi MIECC. owkey, tu jek Cik Tulip nak share, daa~

Cik Tulip Menulis: already save the date...*muke eksaited tak hengat*


Post a Comment