Sunday, 18 November 2012

Suatu Ketika Dahulu...

Assalamualaikum...first of all nak ucap bebanyak terima kasih pada follower2 tegar blog Cik Tulip termasuk lah para silent reader..(ehh..ada ker??)...ha tengok..tajuk kemain lagi kan tak hengat..haruslah...entri kali ni Cik Tulip nak ajak kamu2 kesayangan Cik Tulip mengimbau kembali zaman kanak2 kiter...era 80an hinggalah 90an...ape yang Cik Tulip cube sampaikan adalah........................................................
erm...sebelum tu ada santapan mata yang dah Cik Tulip sediakan untuk korang2 sumer...(sila pastikan mata korang2 melekat di entri ini tanpa menoleh ke kiri, ke kanan , ke depan mahupun jangan pandang belakang...)

my febret...haruslah mengungguli carta hati..ehh..carta pertama di hati. ngee~
(rasa kopok jagung ni dah berbeza dengan dahulunyer di(+) pula dengan saiznye yang semakin mengecil )

haw flakes kegemaran..weee...but now saiznye dah kecik & makin nipis

makan sambil tengok tv...nom..nom..

paling suka wafer apollo susu ni...coklat tak minat sangat

antara gula2 getah terfames di zaman dulu...hehehe

kalo mak pegi kedai mesti mintak mak belikan ni...mainan untuk adik manakala bola biskut bersalut coklat adalah untuk Cik Tulip...(ok fine...dah agak mesti korang tak caya kan... :P )

ni yang last...huhu

Haa...sape tak pena makan sumer tu sila angkat tangan?? jangan malu...jangan segan....sila mengaku...hehehehe....ehh, ada lagi ke Ding Dang, TORA ngan Jo Jo tu lagi yer sekarang???
Owkey, tu jek Cik Tulip nak share...daa~

Cik Tulip Menulis: mengimbau kenangan zaman kanak2....thanks a lot pada my best fren yang membawa ingatan Cik Tulip kembali ke zaman kanak2 dahulu kala...

Post a Comment