Tuesday, 6 November 2012

Si Cilik Pilihan Kalbu

Assalamualaikum...sebenarnya niat di hati nak menghapgrade blog sendirik...tetapi dan2 di hari ini idea kreatif tak nak kawan dengan Cik Tulip dengan kata nama lain ketandusan idea...adeh....apa pon ada sajian mata menanti korang2 kesayangan Cik Tulip....cekidoutttt....

erm...mommy, saya ni boboi boy nape mommy pakaikan saya hair band macam gegurl?

hello buddies, i'm einstein jr. nice to meet u....


my cute lil mermaid...tehehee....(rasa cam nak babab2 jek dia nieh)

help me mommy....help....daddy's gonna eat me....

nite peeps....i love u...mmmmuuuaahhhh....

alahai kiut nye lah kamu....owkey, tu jek Cik Tulip nak share. nyte.....daa~

Cik Tulip Menulis: nantikan kemunculan baru blog Cik Tulip...A New Beginning...stay tune ;)




Post a Comment