Wednesday, 15 February 2012

Baru Ku Tahu

 
Assalamualaikum...gambar sape plak ni Cik Tulip tepek kat entri Cik Tulip ni???ni lah Sammy Simorangkir iaitu penyanyi yang menyanyikan lagu Sedang Apa Dan Dimana OST citer Ariana Mikail. ha kepada reader2 yang layan citer ni mesti pernah dengar lagu ni kan. jom layan jap lagu ni...(kengkonon tengah feeling2 ade kat kota Paris)
 
Before ni pernah tanya kat cik osmet adakah beliau kenal dengan penyanyi ni. dia pon gagal merungkai persoalan yang Cik Tulip ajukan. Cik Tulip cakap la kat cik osmet yang sore penyanyi ni macam sore vokalis Kerispatih laaa....sekali Google...tuuu diaaa...Hendra Samuel Simorangkir atau lebih sering disapa Sammy ini adalah vokalis Kerispatih (ihsan dari Wikipedia) memang tak salah dan silap lagi sangkaan Cik Tulip. ramalanku benar belaka...haha...
 
Cik Tulip memang suke dengar lagu2 Kerispatih ni. cam best jek didengar dek halwa telinga (halwa telinga??ahh...gasak) nak kata Cik Tulip ni kipas-susah-mati atau bahasa omputihnye kite sebut die-hard fan Kerispatih ni tak jugak. huhu...just suke dengar melody lagu2 mereka...cewahh....owkey malas nak merepek dengan lebih lanjut lagi. daa~

Cik Tulip Menulis: Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent.
Post a Comment