Friday, 17 February 2012

Intai-intai Sane Sini

Assalamualaikum...salam Jumaat buat sumer reader. arini Cik Tulip tataw nak share pasal ape. tapi tangan ni nak jugak menaip sesuatu. di kala ini Cik Tulip masih lagi ter'intai2'...eh...eh...bukan intai anak teruna orang yer...tapi mengintai peluang pekerjaan. kira side income lah.
 
Cik Tulip ni minat gak meniaga ni tapi tak minat meniaga barang2 yang kena pergi dari satu rumah ke rumah yang lain mahupon dari 1 premis perniagaan ke premis2 yang seterusnye. serious tak reti nak menambahkan ketebalan inci muka yang dah sedia tebal sejak azali lagi. apepon Cik Tulip respek2 mereka2 yang berbuat demikian kerana anda memang punya keyakinan diri yang tinggi.

Owkey berbalik kepada citer side income tadi. agak2 kalo Cik Tulip menceburi bidang perniagaan secara online jual baju2 macam dress @ t-shirt @ cardigan dan yang sama seangkatan dengan mereka dan keluarga mereka owkey tak ek? erm.....belom cuba belom tahu kan.....tu jek Cik Tulip nak share. daa~










Cik Tulip Menulis: berusaha mencari rezeki yang halal di bumi Allah yang luas
Post a Comment