Thursday, 23 February 2012

Ghost Rider Spirit of Vengeance

Assalamualaikum....aritu Cik Tulip pegi tengok citer ni ngan si peneman setia. lama betul rasanye tak tengok muvee. hasrat di hati nak tengok citer Safe House. sekali terbeli tiket Ghost Rider daa....hikhik (tipu jek tu...padahal memang nak tengok citer ni pon)

Sebenarnye Cik Tulip tak pernah tengok pon cite Ghost Rider ni....caye tak??time cite tu tayang berkali-kali kat TV3 mesti Cik Tulip tak tengok...huhu...tataw la nape. overall cite ni best. tak rugi bayar tiket mahal tengok cite2 lakonan Nicolas Cage. scene paling Cik Tulip suke time dia nak tukar jadi ghost tu. half man and half ghost. huhu....Cik Tulip bagi 4/5 bintang. owkey, tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: gigih update blog walhal di kala ini hati tak tenang kerana masih lagi mencari bilik untuk disewa sekitar shah alam gara2 last minit bilik yang dah confirm nak masuk di'cancel'kan oleh tuan rumah.
Post a Comment