Sunday, 15 January 2012

Ahad Punya Cerita

Sunday Graphic #24
Sunday | Forward this Picture
Assalamualaikum...hah korang sumer sehat tak? Cik Tulip tetibe jek selsema ni (bukan selsema burung hokkey) mesti arini ramai yang menghabiskan mase jenjalan ke destinasi pilihan korang2 sumer kan? Cik Tulip arini duduk umah dendiam jek. mode: malas nak men'drive'kan diri ke mana2 (kalaulah saya ada driver...)

Tetibe teragak nak tengok tv. buka jek tv comel kat ruang tamu tu kuar la siaran kat tv3. cite Maria Mariana. owkey tukar plak tv8.selalu time2 kol 3 camtu ade cite Jepun. Cik Tulip memang suke tengok cite Jepun dengan Korea sebab hero+heroin nye sumer handsome+kiut miut. tapi arini takde plak cite Jepun. yang ada cume dokumentari pasal Chinese New Year. buka plak tv7. cite ape tah. tak best pon. buka plak tv9,cite kartun (tak menepati ciri2 cerita pilihan hati langsung) tv2 plak cite tamil (hoho....citer ni lagi la saya tak layan) last2 kembali semula ke tv3.

Setelah 10 minit tengok cite Maria Mariana tu baru perasan. kalo tak silap Cik Tulip last month pon ade disiarkan cite Maria Mariana ni kat tv3 jam 3 petang di hari ahad. kalo tak siar citer Maria Mariana mesti siarkan cite Anak Mami. eh da takde cite laen lagi ker? rasenye banyak jek lagi citer2 retro yang best2. contohnya Azura, Isabella, citer2 lakonan Os, A.R Badul, citer Abang '92 ke dan banyak lagi la. bosan jugak asik dok siar citer yang sama jek setiap bulan kan.

Last2 Cik Tulip amik keputusan untuk tutup tv jek. hapdate blog lagi best. huhu....tu jek Cik Tulip nak share. daa~
Post a Comment