Wednesday, 18 January 2012

Mesti Tengok

Assalamualaikum....bersempena Chinese New Year yang jatuh pada hari Isnin, 23 January 2012 ni, TV3 ade menyiarkan cite2 best yang mana Cik Tulip tak nak ketinggalan untuk menyaksikan rancangan2 best yang bakal disajikan nanti (macam sajian makanan plak)

Antaranya ialah citer IP Man 2 yang akan bersiaran pada 22-01-2012 jam 10.00 malam. Cik Tulip tawu cite ni dah lama dah. tapi tetap nak tengok lagi jugak...ahh tak kira...nak tengok jugak. IP Man 2 ni diterajui 2 pelakon martial arts yang hebat iaitu Donnie Yen dan Sammo Hung.

Selain cite IP Man 2 ni, cite Storm Warriors plak akan ditayangkan kat TV3 jam 10.00 malam hari berikutnya 23-01-2012. cite ni pon dah lama jugak. tapi lom lapok dek zaman lagi. lakonan dua hero yang Cik Tulip suke iaitu Ekin Cheng dan Aaron Kwok. dulu mase zaman persekolahan femes ngan cite Storm Rider the series. setiap hari mesti tak pernah missed tengok cite tu. ulang banyak kali pon tak pernah jemu...sekali-sekala giler kuase conquer tv ape salahnye kan. hahaha...


Owkey tu jek yang Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: agak2 kalo request kat tv3 tayang semula Storm Riders the series tu akan mendapat sambutan hangat tak ek...
Post a Comment