Friday, 6 January 2012

Tips Membeli dan Membelah Secara Online

Assalamualaikum....salam Jumaat sumer. semalam tak berjaya nak menghapdate blog dek kerana kebizian yang melanda diri setelah kembali bertugas di tahun baru 2012. huhu....Cik Tulip cuti sakan.

Aktiviti cuti2 Malaysia bersempena tahun baru adalah shopping2 bersama ibunda terchenta. mak dengan anak kalo dah berjalan sambil shopping2 memang tak hengat dunia. i loike...hikhik. ape yang Cik Tulip beli sempena year end sale + new year sale nanti2 Cik Tulip share kat entri laen ea.

Gegurl kat luar sane mesti suke kan kalo ade tulis sale. pantang nampak perkataan sale, sumer kedai nak di singgahnyer. dari satu kedai ke satu kedai yang laen dia masuk. kalo tak membeli, cuci mata pon jadiklah. tak gitu?

Now di zaman IT ni sumer da canggih. beli barang online jek. internet di hujung jari la katekan. kalo shopping online ni tak payah la nak bersesak-sesak especially yang naek public transport tu. dah la sesak, panas plak tu. berlengas badan pastu dengan bau yang macam harem. pergh...menosok ke hidong

Ni ada a few tips untuk yang suke shopping online tu. hope korang2 yang suke shopping online tak kira jantina gegurl ke boboi boy ke lebih bijak menilai sebelum membuat sebarang pembelian menerusi online ni yer. jom layan dulu video ni....

Owkey tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: hati2 semasa memilih barang yang hendak dibeli. ada sesetengah seller tu barangnya indah khabar dari rupe
Post a Comment