Tuesday, 10 January 2012

Mission Impossible 4 - Ghost Protocol

Assalamualaikum...arini Cik Tulip nak cite pasal muvee MI4-Ghost Protocol. cite ni dah lama ditayangkan kat pawagam tapi baru semalam Cik Tulip berkesempatan untuk tengok. manjang jek penuh panggung sebab sume orang serbu nak tengok cite ni.

Cik Tulip malas nak citer sinopsis citer ni coz Cik Tulip rase korang2 sumer mesti dah tawu jalan citer ni kan. tah2 ade yang dah serbu panggung seawal ianya mula ditayangkan lagi...kan...kan...bagi Cik Tulip sumer cite MI ni tak pernah gagal untuk memberikan kepuasan kepada peminat2 filem ni dengan aksi2 yang mendebarkan lakonan jejaka kacak Tom Cruise. Filem ni best especially untuk peminat2 action movie (macam saya). scene yang Cik Tulip suke dalam Ghost Protocol ni adalah mase Ethan ni berada kat bangunan Burj Khalifa. ni ada Cik Tulip sisipkan sekali belakang tabir MI4-Ghost Protocol scene Ethan Hunt panjat bangunan tinggi lampai Burj Khalifa tu

Kesimpulannye cite ni memang best. berbaloi-baloi tengok filem ni kat wayang mahupon beli dvd buat koleksi peribadi. Cik Tulip bagi 4.5/5...hehe. owkey tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: kagum dengan pembangunan pesat di Dubai so tak mustahil lah Dubai antara destinasi pelancongan bakal dilawati yang mendapat ranking tertinggi di hati Cik Tulip :)
Post a Comment