Monday, 30 January 2012

Awan Nano Juara AJL 26


Assalamualaikum....selamat kembali bekerja setelah 2 ari cuti sakan. huhu...semalam mesti ramai yang melekat kat depan tv kan tengok AJL 26. Cik Tulip pon antara ribuan penonton AJL 26. rata2 persembahan artis malam tadi owkey la bagi Cik Tulip. lagu Awan Nano telah dinobatkan sebagai juara AJL 26. di samping tu Hafiz juga telah merangkul hadiah untuk vokal terbaik. tak dinafikan vokal hafiz memang mantap. apepon karya M.Nasir memang tak pernah mengecewakan. jom layan jap lagu Awan Nano...

haa...sempoi habis la hafiz nyer persembahan. pakai seluar track ngan t-shirt round neck jek. owh tempat kedua plak dinobatkan kepada 3 Suara Beribu Sesalan.
dan tempat ketiga plak dinobatkan kepada Faizal Tahir Karma.
 
so overall lagu2 yang bertanding ni best2 belaka. just Cik Tulip agak terkilan dengan lagu Sedetik Lebih nyanyian Jac. lagu tu Cik Tulip rasa lebih sesuai dinyanyikan oleh Anuar Zain sendiri sebab vokal Anuar memang best dan mendayu2. tak mustahil lagu Sedetik Lebih tu boleh menang anugerah vokal terbaik. siapa tahu kan....owkey tu jek Cik Tulip nak share. daa~


Cik Tulip Menulis: dah lama tak tengok final AJL....
Post a Comment