Sunday, 8 January 2012

German Deli Imbiss

Assalamualaikum...pekabar korang2 sume? Cik Tulip sehat2 sahaja. alhamdulillah. German Deli Imbiss??...apekebende nye tuh? hehe....semalam Cik Tulip berkesempatan pergi makan2 kat German Deli Imbiss. restoran ni terletak kat Ampang Jaya,Jerman (feeling2 berada di Jerman lah tu kengkononnyer)....kehkehkeh. lokasi restoran bersebelahan petronas Ampang Jaya atau landmark terdekat ialah belakang Ampang Puteri Specialist Hospital. ni rupe paras signboard empunya kedai
Western food yang disajikan memang best dan harganya pon sangat berpatutan dengan saiz menu hidangannye bak kate jiran sebelah makan kat sini kenyang 2 tahun (owkey tu tipu).
Salmon Fish & Chips ni Cik Tulip punya...yummeh..

Chicken Schnitzel ni plak di order oleh si peneman setia...hikhik

Chicken Schnitzel ni didatangkan dengan pilihan sauce seperti yang dinyatakan dalam menu (korang tengok sendirik kat menu yang Cik Tulip bagi link dia kat bawah). si peneman setia pilih Sarawak pepper sauce. kami jugak order mash potato ni.


Jus tembikai ni memang best...fresh dari ladang...

Nak tawu ape lagi menu menarik yang disajikan oleh restoran korang2 sumer boleh KLIK SINI
pada mereka2 yang tengah pikir menu ape nak dimakan malam nanti ha boleh la try makan kat sini. owkey tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: pastikan perut korang sumer kosong sebelum makan2 kat sini. quantity sajian memang banyak. rugi kalo makan tak abis. membazir kan amalan syaitan
Post a Comment