Thursday, 8 December 2011

Home Sweet Home

Assalamualaikum....hujung2 taun ni cuaca sejuk & dingin jek kan...terasa cam berada d Korea plak...ahaks....macam la pena pegi pon...mode:verangan berada di Korea berjumpa penyanyi2 kpop yang hensem2 & pelakon2 yang kiut+macho=sangat gojes...

Eh ni da lari dari topik perbincangan da ni. Cik Tulip ni peminat cite2 Korea 'n' penyanyi2 kpop jugak..ha sungguh tak d sangka kan. tapi cam da lama jek tak layan cite Korea ni. last cite Korea yang Cik Tulip tengok adalah Secret Garden

Cite ni unik siket bagi Cik Tulip. walopon unik tapi masih seiring dengan konsep cite Korea yang cintan-cintun tuh. Ape yang membuatkan Cik Tulip suke cite ni antaranye termasuklah design2 umah dorang...pergh memang santek sangat...sape yang pena tengok cite Full House?ala yang femes d amor tu. mesti ramai yang mengatakan umah tu santek kan? ha design umah dalam cite Secret Garden ni pon tak kurang hebatnye. jom cuci2 mate tengok umah si dua pelakon kacak Secret Garden ni...
Pandangan dari luar umah hero cite Secret Garden ni (Cik Tulip sebenarnye da lupe nama hero tu...haha) tengok umah ni tetibe teringat zaman skola dulu time cikgu soh lukis gambo umah.ha gini le patternnye kan kowang sume lukis? ha jom tengok dalam umah dia plak.....tadaaa

cantik tak? Cik Tulip suke part kat mana bilik dia terletak.ha....ce teka mana bilik dia....ha..kt atas sini
okey malas taip bebanyak. kite skodeng umah dowang jom....




memang bahgie tak terkata la kalo dapat umah cenggini. jadi surirumah tangga la Cik Tulip...hakhak...korean ni sume agaknye memang creative kot sebab leh design umah2 yang gojes+superb cenggini. hope pasni Malaysian pon leh jadi cam dowang. punya arkitek+engineer+designer yang hebat2. ok daa~

Cik Tulip Menulis : ni la antara sebab laen kenape Cik Tulip suke tengok cite Korea. bukan sebab hero+heroin encem+kiut+gojes jek ea
Post a Comment