Friday, 9 December 2011

Miracle Water

Assalamualaikum...salam jumaat sumer..eh da jumaat da arini?cepatnye mase berlalu...tapi Cik Tulip suke ari jumaat sebab jumaat adalah penghulu segala hari + esok cuti. so bole la beronggeng berehat sakan...hehe...

Semalam Cik Tulip kengkonon nak g tengok cite Ombak Rindu. ramai yang kate best so nak g try market kengkononnye la. nak gak tawu sesedap mana cite tu. sampai2 jek kt GSC Alamanda...ha tu dia....hamik...punya la ramai umat manusia. tetibe jek pening lalat melihat kepadatan manusia d situ. konfem2 la tiket sold out kan. owkey takpe sebab motif utama ke Alamanda bukan nak tengok wayang sangat pon (ececeh...ayat sedapkan hati sendiri jek tu..padahal da kecewa da tiket asik sold out jek. soh booking awal2 malas. ha padan la muke kan...)

Ha hasil dari kekecewaan yang menggunung tu terubat sebab nampak booth SK-II..hikhik. kat entri ni Cik Tulip ade cite siket pasal produk SK-II kan. arini Cik Tulip baik hati nak share tentang produk SK-II ni kat kowang2 sume. wah kellass ko jah pakai SK-II....Cik Tulip baru sebulan guna produk ni tapi hasilnye memang sangat puas hati. berbaloi2 la dengan hargenye kan. produk yang Cik Tulip guna hanya la Facial Treatment Essence ngan Facial Treatment Clear Lotion jek. dua produk ni jek pon da cukup untuk kulit yang normal la. dua produk ni bole buat kulit kite smooth, rase segar & paling penting mengecilkan pori2 yang dolu2nye luas terbentang. hehe...

Sekarang SK-II ngah buat promotion. so bole la try & error this poduct kan. ha jom tengok hasil yang Cik Tulip 'kutip' kat booth SK-II ni...sebelum sergah booth dowang ni Cik Tulip da try test Find Your Perfect Festive set yang dowang post kat FB dowang. result yang Cik Tulip dapat = SK-II Pitera Essence Set


Produk ni didatangkan khas dengan box yang merah menyala cam mak ngah (mak Cik Tulip suke cakap camtu....tataw la ape kaitan mak ngah ngan kaler merah tu) + paper bag SK-II + voucher RM20 dari Parkson (20 jek??jadi la dari tak dapat langsung kan). tengkiu Parkson :) = RM199 (ok wat...ni harge sebenar ni plus minus RM291...haaa) SK-II Pitera Essence Set ni ade 3 bende ni 1) Facial Treatment Clear Lotion (toner) 2) Facial Treatment Essence (ni la yang owang dok cakap miracle water tu) & 3) Facial Treatment Mask

Kotak merah yang disangkakan kecik+kiut+tomey tu takla seperti yang dibayangkan oleh sekilas pandangan mata kasar anda. dua-tiga-kali kilas tengok...ha tu dia...besau hokkey. leh sumbat segala alat2 mekap, perfume bagai dan yang seangkatan dengannye. Ok tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis : senyum sampai ke telinga melihat hasil tuaian duit kat booth SK-II setelah kecewa tak hengat gara2 gagal menempatkan diri sepanggung dengan barisan2 penonton Ombak Rindu..kihkihkih
Post a Comment