Tuesday, 6 December 2011

YES!! YES!! YES!!

Assalamualaikum....yuhuu...hah arini tetiba nak citer pasal YES plak...Y.E.S = Year End Sale...hehehe *big grin*... ladies sangat sinonim dengan perkataan S.H.O.P.P.I.N.G ha betol tak?mungkin ade jugak ladies yang tak suke shopping tapi amat jarang kedengaran species itu wujud kan?

Jari-jemari ni tetibe jek gatal nak meng'Google' sana sini...hasilnye...taraaa....terjumpa blog ni..jom skodeng ape yang menarik sempena Year End Sale 2011....hehe...sane sini sale...sale...sale...

Amacam?rambang mata tak? ok jom skodeng page lain plak...huhuhu...antara yang page yang berjaya menawan hati Cik Tulip untuk bertandang sebentar (sebentar la sangat) termasuk la page SK-II. product ni memang mahal tak hengat la kan. but once da cube hasilnye sangat2 la berpuas hati. Cik Tulip baru jek try this product dalam 2-3 minggu camtu.hasilnye? ok nanti kite sambung cite pasal Cik Tulip dan SK-II nye kat entri laen la ea... pada yang nak try this product ha boleh la mencubanye coz now ade special offer dari SK-II bersempena dengan Hari Natal ni. anda berminat?? leh la like Facebook SK-II ni. ade contest & macam2 lagi.

Next pada sesape yang 'hantu buku' jom luangkan mase anda pegi Malaysia Art Book Fair. kiut + creative page dia.hehehe...Cik Tulip memang suke benda yang kiut-miut ni....hurm ape yang menarik kat sini?ade a few event yang menarik antaranye book launching, art activities, demonstrations, presentation & author interview...wow menarik kan...

Erm t ade lagi yang menarik Cik Tulip share lagi ea....ok.daa~
Post a Comment