Tuesday, 20 December 2011

Merlin vs The Cave of The Golden Rose

Assalamualaikum....sape suke tengok cite Merlin?? ha mesti ramai yang suke kan. Cik Tulip antara ribuan peminat cite Merlin ni. Merlin sekarang da masuk Season 4. untuk this season, kejahatan Lady Morgana tak dapat di sangkal lagi. kejam3...Season 4 ni Prince Arthur dah di tabalkan menjadi raja setelah kemangkatan ayahanda beliau, Uther. bermulalah episode baru penduduk2 Camelot di bawah pemerintahan Prince Arthur ni. Last Sunday adalah episode pertama Merlin Season 4 yang di tayangkan kat TV3.

ha sape plak suke tengok cite The Cave of The Golden Rose?? hah ade yang tak pena dengar @ tengok cite ni??cite ni famos-amos di zaman 90-an dolu2. cite dia tak banyak beza ngan Merlin sebab dua2 cite ni berdasarkan kuasa magic di kalangan raja2 zaman dolu2. ni pon cite febret Cik Tulip tau. teringat mase memula cite ni di tayangkan kat TV2. mase tu Cik Tulip masih di sekolah menengah lagi. cite ni di tayangkan pukul seploh malam. so Cik Tulip bersama-sama dengan sepupu Cik Tulip curi2 tengok cite ni. hehehe...kang kalo kedapatan = kantoi ngan atok kang ha tak memasal dia buka kitab doploh-dua muka surat panjang berjela..hikhik

Dedua cite ni sekarang di siarkan pada hari Ahad jam seploh malam. dua2 cite pon best. tayang pada waktu dan ketika yang sama plak tu. Merlin kat TV3, The Cave of The Golden Rose plak kat TV9. ouh tetibe konflik dalam diri...haha. at last Cik Tulip buat keputusan untuk tengok cite Merlin kat TV3 sebab The Cave of The Golden Rose da pena tengok so kengkononnye tak la ralat sangat...aiseh.... almaklumla umah Cik Tulip takde astro . ok tu jek Cik Tulip nak share.daa~

Cik Tulip Menulis: pelik bin ajaib nape stesen tv suke tayangkan cite best2 setiap ari Ahad jam seploh ke atas. kenape ekk?
Post a Comment