Saturday, 31 December 2011

Hye-hye Bye-bye

Assalamualaikum....sehatkah kamu2 sumer? Cik Tulip doakan agar korang2 sume sehat2 selalu. yang tak berapa nak sehat tu jangan lupe makan ubat dan banyakkan berehat yer...owkey arini adalah hari terakhir kita di tahun 2011. tak dinafikan tahun ni antara tahun yang banyak meninggalkan kenangan pahit-manis dalam kehidupan Cik Tulip. kalo nak cerita pasal azam tahun ni, memang Cik Tulip rasa macam takde satu pon yang tercapai...ahaks (eh ada ke azam 2011 yang saya buat awal taun dulu ek?)

Tak kisah la whether tercapai atau tak azam korang2 sumer yang penting perkara yang dah berlalu biarlah ianya berlalu dan setiap pahit-manis yang berlaku sepanjang 2011 ni dijadikan suatu kenangan yang tak ternilai harganya. same-same la kite say babai (angkat tangan kanan dan melambai dengan gaya Miss World)kat tahun 2011 yang bakal menutup tirainye tepat jam 11.59 malam nanti.

So jom reramai say hye kat tahun 2012 yang bakal menjelma esok hari. hope dengan kehadiran tahun baru ni adalah lebih baik dari tahun2 yang sebelumnya. ape azam baru korang2 sumer? untuk tahun baru yang bakal tiba ni Cik Tulip berharap  dapat :-
*job baru yang lebih baik dari sekarang untuk kesenangan masa depan*
*part-time job yang mampu mengisi masa lapang dan menokok tambah pendapatan yang sedia ada*
*mengumpul modal dan mengintai peluang untuk membuka bisness sendiri...online bisness...insyaAllah*
*further study lagi.....hopefully this time boleh blaja  kat oversea plak...nak jugak tengok negara jiran2 dan negara2 yang tak berapa nak berada dalam lingkungan kejiranan....hoyeah*
erk cam banyak jek lagi...nanti2 rajin kang senaraikan lagi..hehe

Owkey, tu jek Cik Tulip nak share. daa~

Cik Tulip Menulis: selamat tahun baru 2012 kepada reader2 sekalian dan tak mungkin dilupakan kengkawan blogger sekalian yang datang support kat sini....tenkiu3
Post a Comment