Friday, 16 December 2011

Pinky Si Merah Jambu, Violet Si Biru Kundang

Assalamualaikum...eh arini dah Jumaat la (mode:riang gumbira seperti kanak2 ribena). esok dan lusa adalah hari memanjakan diri di rumah tanpa perlu menserabutkan pale otak dengan bebanan kerja yang tinggi menggunung..ceh ayat tak hengat.

Sedar tak sedar kite dah sampai ke pertengahan bulan Disember. so kepada adik2 yang masih bersekolah, cuti sekolah anda hanya tinggal dua minggu lagi...(hahaha..gelak kejam). tapi arini Cik Tulip bukan nak cite pasal adik2 dan cuti sekolahnye tetapi nak cite pasal cuti sekolah dan majlis perkahwinan adalah sangat sinonim. Every weekend Cik Tulip tak terlepas dari jemputan majlis2 perkahwinan dari sahabat handai & sedara mara terdekat. maaf tak mampu untuk menghadirkan diri ke semua majlis kerana faktor lokasi dan masa yang menjadi kekangan. aiseh kemain lagi ayat..hehe

Last week Cik Tulip dengan berbesar hati telah menghadirkan diri ke majlis perkahwinan makcik sdara Cik Tulip. tema dia pink+purple. hehe...chumel2...

alhamdulillah majlis berlangsung dengan jayanye. pengantin gumbira, Cik Tulip gumbira kuase 2....hahahaha (apsal lak Cik Tulip yang lebey2 gumbira ni). sape tak gumbira sebab 1st time seumur hidup ni Cik Tulip dapat hadiah cabutan bertuah..bertuah sebab menang moto...hehe...takla hadiah cabutan bertuah berupa tupperware besar godang 1pcs & tupperware tecil molek kiut-miut 2pcs. erk sorry gambar tupperware tak berjaya di snap oleh henpon saya yang tak berapa canggih.ngeee~

Cik Tulip & baby Mulkan yang kiut miut

Tu last weekend nye cite. ahad ni ade 1 lagi jemputan majlis kawen, sabtu minggu depannye ade lagi 1...ho...ho..ho...horlicks...ouh cemane nak diet ni?? owkey tu jek Cik Tulip nak share.daa~

Cik Tulip Menulis: pic yang berjaya di snap hanyalah beberapa ketul gara2 aktiviti cerry berry abnormal yang  melampui batas...ouh!
Post a Comment